Trabzonspor'da Onur'dan eldivenleri devraldıktan sonra müthiş bir grafik yakalayan kaleci Tolga Zengin'e teklif üstüne teklif yağıyor.

Habertürk Gazetesi'nde yer aln haberde; daha önce Almanya'nın Werder Bremen ve Rusya'nın Rostov kulüplerinden çok ciddi teklifler alan Tolga Zengin, bu kez de İtalya'nın köklü kulüplerinden Fiorentina'nın gündemine girdiği belirtildi.

Tolga'nın özellikle Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı maçlarda gösterdiği performanstan oldukça etkilenen İtalyan yetkililerin bu transfer için her türlü fedakarlığı yapmaya da hazır oldukları ifade edildi.

MENAJERİYLE GÖRÜŞTÜLER
Tolga'nın menajeriyle de görüşen Fiorentinalı yetkililerin, hafta başında da Trabzonspor kulübünün kapısını çalmaya hazırlandığı öğrenildi. Tolga, sağlık problemleri bulunan annesinin "Beni bırakıp gitme oğlum" sözlerinin ardından Almanya ve Rusya'dan gelen teklifleri geri çevirmişti.

Tolga'nın, Fiorentina'nın önerisine de aynı yanıtı vermesi bekleniyor. İtalya'dan nabzının yoklandığını doğrulayan Tolga Zengin, "Çeşitli teklifler geliyor. Ancak bana Trabzonspor kulübünden 'git' denmediği sürece hiçbir yere gitmek istemiyorum. Çünkü ben Trabzon'u ve Trabzonspor'u çok seviyorum. Tabii ki son kararı kulübüm verecektir. Ben bu noktada belirleyici rol oynamak istemiyorum" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim