Trabzonspor'dan annesinin rahatsızlığı nedeniyle İstanbul'a gitmek zorunda kaldığı iddia edilen bordo mavililerin sevilen ismi Tolga Zengin kendisi hakkında yapılan 'Kaçtı' eleştirilerine cevap verdi.

Beşiktaş ile Almanya kampında açıklamalarda bulunan Tolga Zengin, Trabzonspor'dan ayrılışının ardından tepkilere maruz kaldığını söyledi. Zengin, Trabzonspor'dan annesinin rahatsızlığı nedeniyle ayrılmadığını belirterek, "Ben Trabzonspor'dan kaçmadım. Transferimin annemin rahatsızlığıyla ilgisi yoktu.Her şeyi açık açık anlattım ve düzgün bir ayrılık yaşadım." dedi.

Öte yandan Zengin şu açıklamalarda bulundu;

"Kamp çok güzel gidiyor. Yoruluyoruz ama amacımız yorulmak. Güç depoluyoruz. Burada yaptığımız antrenmanlarla sezonu götürüyoruz. Mecburen yorulacağız. Jose Sambade, işini çok seven ve işine aşık bir insan. Bu yönden çok şanslıyız. Dam üstünde bostan, yan gel Osman olmaz. Çalışmak gerek. Beşiktaş'a geldiğimde bir adaptasyon süreci yaşadım ama süreç beklediğimden kolay oldu. Fenerbahçe maçından sonra yaşananlar hoş değildi. Önemli olan hatalardan ders çıkarmak"