Trabzonspor, kendisiyle ve kulübü Hamburg ile her konuda anlaşma sağlarken, başarılı futbolcu Tolgay Arslan'ın babasının televizyon programlarına bağlanarak yaptığı açıklamalar Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu kızdırdı.

Babasının telefonlarına da cevap vermeyen Tolgay Arslan, Trabzonspor 'un yolunu tutacağı sırada babasının anlamsız tavırlarından rahatsızlık duyan İbrahim Hacıosmanoğlu, net bir karar alarak bu transferden vazgeçti.

KURNAZ BABA FOTOĞRAFI FIRSAT BİLDİ


Tolgay Arslan'ın babası Erhan Arslan'ın, bordo-mavili takımın kendileriyle her konuda anlaştıktan ve fotograf çekildikten sonra Beşiktaşlı yöneticileri de arayarak, "Trabzonspor'un şartları bunlar. Siz yeni bir teklif getirecek misiniz?" dediğini öğrenen İbrahim Hacıosmanoğlu gemileri yakarak Trabzonspor'un kullanılarak fiyat arttırımına gidilmesinin önüne geçti.

BABANIN CAMBAZLIĞI HACIOSMANOĞLU'NA SÖKMEDİ


Bunun üzerine baba Erhan Arslan büyük pişmanlık duyarak,"Trabzonspor Başkanı ile görüştüm ve kendisinden özür diledim. Tolgay kendi isteğiyle Trabzonspor'a gitmeye karar verdi." Şeklinde açıklama yaptı.

Bu açıklamanın üzerine gözler tekrar Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na çevrildi.

HaberTS.com / Ali Çil