Spor Toto Süper Lig'de aldığı Sivasspor ve Fenerbahçe mağlubiyetleriyle sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor, üst üste deplasmanda oynayacağı Mersin İdman Yurdu ve Kasımpaşa maçlarını kazanarak rahatlamak istiyor.

Bordo-Mavili takımda bu iki maç öncesi adeta seferberlik ilan edilirken, teknik direktör Tolunay Kafkas'ın tüm planlarını 6 puan üzerine yaptığı ifade edildi. Mersin İdman Yurdu'nu galibiyetiyle takımın üzerindeki olumsuz havayı dağıtmayı amaçlayan Kafkas'ın, Kasımpaşa maçından da üç puan çıkararak rotayı üst sıralara çevirme düşüncesinde olduğu öğrenildi. 

Mersin İdman Yurdu deplasmanında sahaya süreceği 11 konusunda karar vermediği belirtilen Tolunay Kafkas'ın, Halil Altıntop'u bu maçta oynatmayı düşündüğü gelen haberler arasında. Cezası nedeniyle Giray Kaçar'dan Mersin deplasmanında yararlanamayacak Tolunay Kafkas'ın bu oyuncunun yerine Mustafa Yumlu'ya şans verecek. Mustafa Yumlu'nun yanında görev vereceği isim konusunda kararsız olan Kafkas'ın, formsuz Bamba, genç Abdullah Karmil ve Celustka arasındaki tercihini maç günü yapacağı ifade edildi.
Editör: TE Bilişim