Trabzonspor'u yarın akşam oynanacak derbi maçın heyecanı sardı. Bordo-mavili takımın teknik direktörü Tolunay Kafkas, ligdeki kaderlerini belirleyecek bu karşılaşma için futbolcularına 'Yoğun pres' emri verdi. Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde hafta içi oynadığı BATE Borisov maçında 90 dakika 10 kişiyle mücadele ettiğine dikkat çeken Kafkas, "Rakibimiz gerek sayısal eksiklik, gerek saha şartları, gerekse iklim koşulları nedeniyle buraya yorgun gelecek. Fenerbahçe'nin zaten kırılgan bir yapısı var. Yoğun pres altında özellikle defansta kolay hata yapabiliyorlar. Bu handikaplarını avantaja çevirmemiz gerekiyor" diye konuştu.

ORTAYA DiKKAT!
Genç teknik adam, yarınki derbide özellikle orta alanda oyun üstünlüğünü ele almayı planlıyor. Bu doğrultuda top rakipteyken çok koşan isimler Serkan Balcı ve Colman'ı ön libero gibi görevlendirecek olan Kafkas, Adrian, Olcan Adın ve Sapara'yı da biraz daha önde değerlendirecek. Ancak Kafkas'ın bu isimlerden istediği tek şey en az 9 kilometre koşmaları... Dün basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirilen idmanda futbolcularıybir toplantı yapan ve düşüncelirini öğrencilerine aktaran Kafkas, takıma "Sahada basmadık yer bırakmayın. Büyük maçlar, büyük mücadele ile kazanılır" diye hitap etti.

DIŞ DÜNYA İLE BAĞLANTI KOPTU
Fenerbahçe ile yarın oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren bordo-mavili ekip, kapılarını dış dünyaya kapadı. Bu maçı ligdeki dönüm noktası olarak gören bordo- mavililerde, dün yapılan taktik çalışmada Tolunay Kafkas'ın duran top çalışmaları üzerinde durduğu kaydedildi. 
Editör: TE Bilişim