Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, kalan müsabakalarda en üst seviyede puanlar toplayıp, Ziraat Türkiye Kupası'nda hedefe yürüme amacında olduklarını söyledi.

Kafkas, hiç bir zorluk karşısında pes etmeyeceklerini ve yollarından geri adım atmayacaklarını belirtti.

Tolunay Kafkas, Trabzonspor Dergisi'nin Nisan ayı sayısında yer alan yazısında önemli açıklamalar yaptı. Kafkas, Ligde içinde bulundukları durum itibariyle her maçı kazanmak için oynamak zorunda olduklarını belirterek, "Kalan müsabakalarda en üst seviyede puanlar toplayıp, özellikle Ziraat Türkiye Kupası'nda hedefe yürümek amacındayız. Mücadelemizi sürdürürken, performans anlamında hangi oyuncumuz hazırsa onu tercih etmeye çalışıyoruz. Oyun anlayışı itibariyle talep ettiklerimiz yerine getirenler formaya daha rahat ulaşırlar.Bizim çalışma prensiplerimiz doğrultusunda kulübümüzün ilkleri başrölü oynayacaktır. Bu ilkeler yönünde hareket edenler yapının içerisinde kalır, diğerleriyle maalesef yollarımız ayrılır."dedi
"Trabzonspor Kulübü'nün ülkemiz futbol tarihinde üstlendiği çok önemli bir misyon bulunmaktadır" diyen Kafkas sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu misyona ve tarihe yakışan davranışlar gösterme zorunluğu vardır. Hiç bir zorluk bizi pes ettirmeyecek, yolumuzdan döndürmeyecektir. İlkelerimizi oturtma doğrultusundaki kararlılığımızdan taviz vermeyeceğiz. Bildiğimiz doğruları hayata geçirerek takımımızı içinde bulunduğu durumdan daha yukarılara taşımaya çalışacağız. Elbete değerli taraftarlarımız tarihi geçmişini çok iyi bildiğiniz kulübümüzün ve takımımızın şu andakinden çok daha iyi seviyelerde olmasını bekliyor, istiyorsunuz. Bu yönde hepimiz aynı görüş ve düşüncelere sahibiz"
Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas sözlerini şu ifadeleri kullanarak tamamladı:

"Zaman zaman bütün büyük takımlar böyle iniş çıkışlar yaşayabilirler. Geçmişe bakıldığında bunun örnekleri görülmektedir. Ama Trabzonspor'un büyüklüğü bu süreyi en aza indirecek potansiyel ve donanıma fazlasıyla sahiptir. İçinde bulunduğumuz sezon bittiğinden gelecek yıl herke Trabzonspor'un yeniden zirve mücadelesi veren bir takım olduğunu görecek"

Editör: TE Bilişim