Ankara’da oynanan Türkiye Ziraat kupası final maçını tek gol ile kaybeden Trabzonspor’un teknik direktörü Tolunay Kafkas karşılaşma sonrası kupayı çok almak istediğini fakat olmadığını belirtti.

Maç sonunda tribünlere takım halinde giden ve sevgi gösterisi gösterilen Kafkas, “ Kötü bir sezon geçirdik taraftarımıza bu kupayı kazandırmak istedik bu kupayı Trabzon’a getirmek istedik ama olmadı çok istemiştim bu kupayı. Karşılaşmaya çok iyi başladık ilk 25 dakika çok iyiydik ama olmadı. Kupayı kaybettik.”dedi.

Kafkas, “Oyuncularım çok iyi oynadı ama başaramadılar Trabzonspor’u daha çok iyi yere getirmek için elimizden geleni yapacağız. Takımı iyi hazırlayacağız. İstanbul’a karşı her zaman kazanan olacağız. Oyuncularıma teşekkür ederim.”şeklinde konuştu.


Yayıncı kuruluşa bu şekilde konuşan Tolunay Kafkas, basın toplantısında " "Trabzonspor bizim için bir kulüpten öte. Bir tutku, sevda, aşk. Çok istedik kupayı ama nasip değilmiş. Kötü bir sezon geçirdik, kupayı taraftarımıza armağan etmek istiyorduk. Trabzon'da Trabzonspor'dan başka değerimiz yok. Çok istedim, her şeyi denedi oyuncularım. Hüküm Allah'tandır, olmadı. Maça çok iyi başladık ama çok kötü bir gol yedik. Sonra toparladık. İkinci yarı çok baskılı oynadık. Tebrik ediyorum, kutluyorum oyuncularımı " şeklinde konuştu

Daha sonra soru cevap kısmına geçildi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ile bir basın mensubu arasında gerginlik yaşandı.

Maçın ardıdan düzenlenen basın toplantısında bir basın mensubunun Volkan Şen'le ilgili sorusunu cevaplayan Tolunay Kafkas, gazetecinin bir el hareketi yaptığını belirterek, tepki gösterdi. Kafkas, "O el ne oluyor. Cevabımı beğenmedin mi? Ne bakıyorsun." şeklinde ifadeler kullandı. Basın mensubu da Kafkas'a "Hocam, size ne olmuş artist mi oldunuz?" şeklinde karşılık verdi.