Trabzonspor'da Colman'ın ülkesine gitmesinin ardından bu kez menejerini göndererek Trabzonspor'dan ayrılmak istediğini ifade eden Bamba'da gönderildi.

Bir süre önce ailevi problemlerini çözmek için izin alarak Fransa'ya giden Sol Bamba, daha sonra takımla çalışmalarına devam etti. Ancak bugün kulübe menajerini gönderen Bamba, sezon sonunda takımdan ayrılmak istediğini ve kendisine yardımcı olunmasını istedi. Bamba'nın bu isteği karşısında Tolunay Kafkas'ın, "Sezon sonunda gitmek istiyorsan şimdi de gidebilirsin" diyerek Fildişi Sahilli oyuncuyu İstanbul Büyükşehir Belediye maç kadrosundan çıkardı.

Bamba'nın bundan sonra da antrenmanlara alınmayacağı bildirildi. Kulüp bulması halinde gerekli kolaylık sağlanacağı belirtilen Bamba'nın İngiltere veya Fransa'da kulüp arayışı içinde olduğu vurgulandı.

Trabzonspor yarın oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediye Maçına hazırlanırken bugün gelen haber bir anda şok etkisi yarattı. Trabzonpor'a menejerini göndererek ayrılmak istediğini ifade eden Bamba, Teknik Direktör Tolunay Kafkas tarafından izin verilerek gönderildi. Trabzon'a veda ettiği kaydedilen Bamba'nın bilindiği gibi ailevi sorunları nedeniyle bir kaç ay önce Fransa'ya gitmiş ve sorunları çözemeden geri dönmek zorunda kalmıştı.

Editör: TE Bilişim