Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, "İlk 45 dakikada hakimiyeti eline alan hem savunma prensipleri hem hücumu yerine getiren bir Trabzonspor vardı. İkinci yarıda 25 dakika oyun kontrolünü kaybettik.

Bunu yorgunluğa bağlıyorum. Tamamen teslim olduk. Kontratak golü bizi rahatlattı. Seyircimizin karşısında son maçta kazanmak bizim için önemliydi. Trabzonspor'un son maçlarda bir çıkışı var ama çıkışımız maalesef ligin sonuna geldi. İnşallah seneye kaldığımız yerden devam ederiz. Ağırlığımızı kupaya vereceğiz" dedi. Kafkas, Colman, Bamba ve Alanzinho ile ilgili açıklamalarda da bulunarak şöyle devam etti:
"Aramızdan ayrılacak oyuncular olacak. Bunları hafta içi açıklayacağım. Colman geldi ve çocuklarının okul problemi olduğunu söyledi. Belli bir bonservis bedeli var, getirirse gidebilir. Bamba da menajerini getirdi, başka takımda oynamak istediğini söyledi.

Zaten birkaç haftadır kadroya almıyordum. Son iki maçta da bizimle birlikte olmayacak. Alanzinho'dan da beklediğim performansı alamıyorum. Kayseri maçında oyuna girdikten sonra pek iyi olamadı. Onunla ilgili kararımı hafta içinde vereceğim. Çarşamba veya Perşembe basın toplantısı yapacağım. Siz de öğrenirsiniz".

Editör: TE Bilişim