Ligdeki durumları nedeniyle artık her maçın zor geçeceğini belirten Kafkas, "Önümüzde Akhisar ve Ordu sınavları var. Bu maçlardan maksimum puanı alıp kupa hedefine yürümek istiyoruz" dedi

Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, MP Antalyaspor'u yendikleri için mutlu olduklarını söyledi. Zor bir maç oynadıklarını belirten Kafkas, "İçinde bulunduğumuz durum itibariyle kazanmamız gereken maçtı. Saha ve seyirci avantajını iyi kullanıp kazandığımız için mutluyuz. Bundan sonra kiminle oynarsak oynayalım rakibin adı ve büyüklüğü önemli değil" dedi.

HER KARŞILAŞMAMIZ ÇOK KRİTİK
Ligdeki konumları nedeniyle oynayacakları her maçın daha da zor olacağını vurgulayan Kafkas, "Şimdi önümüzde Akhisar deplasmanı ve içerde Ordu maçları var. Çok kritik karşılaşmalar yapacağız. İyi konsantre olup, bu maçlardan maksimum puanları alıp daha sonra da kupa hedefine doğru yürümek istiyoruz" diye konuştu.

ADRİAN SÖYLEDİĞİMİ YAPACAK!
Tolunay Kafkas, Adrian'ı yedek bırakması ile ilgili, "Takımda 25 oyuncu var. Hangisi iyiyse onu oynatmaya çalışıyorum. Adrian, oynamak istiyorsa benim söylediğimi yapacak, diğer oyuncular da böyle" ifadesini kullanırken, futbolcularının kendisine verebilecekleri en güzel doğum günü hediyesini verdiklerini kaydetti.

KAFKAS 45 YAŞINDA
Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, maçtan önce 45. yaş gününü kutladı. Futbolcular, verdikleri galibiyet sözünü tutarak, 3 puanı hocalarına armağan ettiler. Kafkas'ın doğum günü, stattaki ekranlara yansıtılan görüntülerle de kutlandı. Yönetim de resmi siteden bir mesaj yayınlayarak, "31.03.1968 tarihinde doğan teknik direktörümüz Tolunay Kafkas'ın doğum gününü kutluyor, sağlık, başarı, mutluluk dolu uzun ömürler diliyoruz" dedi.

Editör: TE Bilişim