Zaman zaman formsuzluğu, zaman zamanda sorumluslukları ile gündeme gelen Custavo Colman, Gaziantepspor maçı ile yeniden hayata döndü.

Trabzonspor’un en etkin ayaklarından Arjantınlı futbolcu Custavo Colman, kayıp olarak nitelendirdiği üç yılın acısını çıkartmak için büyük çaba sarf ediyor. Trabzonspor’a transfer olduktan sonra Ersun Yanal döneminde altın çağını yaşayan Arjantinli futbolcu her başarılı döneminde  sözleşmesinde sürekli iyileştirmeye gidilmesi için yönetimin kapısını çalıp isteklerini kabul ettirmesi ile dikkat çekmişti.

İzin günlerini aşarak istenilen sürede bir türlü takıma katılmayan Colman, son iki sezondur disiplinsizlikleri ile herkesin sabrını taşırma noktasına gelmişti. Bu sezon başında da gitmek için yoğun çaba sarfeden fakat gönderilmeyen Colman, zaman zaman kadro dışı kalmasının yanısıra sakatlıkları ile de takıma faydalı olamamıştı. Gaziantepspor maçında ilk tertipte sahaya çıkan Arjantinli futbolcu geçmiş günlerindren de parçalar sundu.

Bu maçta attığı golle moralinin düzeldiği gözlenen Custavo Colman’ın antrenmanlarda da heyli istekli ve arzulu olduğu gözlemlenirken, içine kapanmış halindende uzaklaştığı dikkat çekiyor. Antrenmanları izleyen taraftarlarla fotoğraf çektiren Arjantanli futbolcunun takım arkadaşları ile de zaman zaman şakalaştığı ve eski neşesine kavuştuğu gözlerden kaçmıyor


İdmandan bir kare herşeyi özetliyor;