Ligde hızla düşme hattına ilerleyen Trabzonspor'da camia resmen birbirine girdi... 3-2 kaybedilen Bursa maçından sonra teknik direktör Tolunay Kafkas'ın, başkan Sadri Şener'e istifasını sunduğu iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Konuyla ilgili bir açıklama yapan asbaşkan Nevzat Şakar, "Yok öyle birşey. Nereden çıkıyor bunlar? Takımı rahat bırakın" dedi. Ancak yarın Tolunay Kafkas ve yönetimin genel bir toplantı yapacağını da dile getirdi. Rahatsızlığı nedeniyle evde dinlenen ve Bursaspor maçına gitmeyen Şakar'ın böyle bir çıkış yapması, "Toplantıdan şok kararlar çıkabilir" şeklinde yorumlandı.

Ancak unutulmamalı ki Şakar'ın geçmişte de bazı haberlerle ilgili bu tarz çıkış ve yalanlamaları olmuş ancak daha sonra yapılan açıklamalarda haberlerin gerçek olduğu ortaya çıkmıştı. Bu duruma en bariz örnek ise Olcan'ın transferinde yaşanmıştı. Şakar, o dönem Olcan transferi rafa kalktı derken oyuncu bir gün sonra transfer edilmişti.

SON ZAMANLARIN EN KÖTÜSÜ
Başkan Sadri Şener'in 22 Şubat'ta Lig TV'ye verdiği röportajda, "Büyük takımlarının B-C planları olmalı. Tolunay giderse de kafamda biri var. Beş maç kaybetse ben nasıl onun arkasında durayım?" demesi de kafalarda soru işaretleri yarattı. Kafkas ile yönetim arasında yapılacak görüşmede bazı oyuncular için de önemli yaptırımlar uygulanabileceği öğrenildi. Peş peşe alınan kötü sonuçlar nedeniyle tarihinin en karışık günlerinden geçen Trabzonspor'da yönetim, teknik heyet ve futbolcuların tavırları bordo-mavili taraftarları ciddi şekilde tedirgin ediyor.

Editör: TE Bilişim