Futbolcularından Kayserispor yenilgisini unutmalarını isteyen teknik direktör Tolunay Kafkas, "Sivasspor ile kader maçını oynayacağız. Kazanıp, şehri onurlandırın" dedi

Trabzonspor'da 2-1'lik Kayserispor yenilgisine rağmen akıllar çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde oynanacak Sivasspor karşılaşmasında... Oyuncularından ligde alınan Kayserispor mağlubiyetini unutmalarını isteyen teknik direktör Tolunay Kafkas, "Tüm benliğimizle Sivasspor maçına konsantre olmamız gerekiyor" diye konuştu. Yarı final ilk maçını 2-1 kaybettiklerini anımsatan Tolunay Kafkas, futbolcularıyla bir motivasyon toplantısı yaptı. Tecrübeli teknik adam, "Ligdeki durumumuz malum. Taraftarlarımız, onlara yaşattığımız üzüntü nedeniyle kızgın ve küskün. Yıllarını bu camiada geçirmiş biri olarak biliyorum ki, onların kalbini birkaç galibiyetle değil, ancak başarıyla alabiliriz" dedi.

BU ŞEHRiN ARTIK MUTLULUĞA iHTiYACI VAR
Hüseyin Avni Aker Stadı'nda çarşamba akşamı oynayacakları Sivasspor karşılaşmasının bu sezonki kader maçı olduğunu dile getiren Kafkas, "Öyle bir noktaya geldik ki, artık dönüşü yok. Bu şehrin, bu taraftarın artık büyük mutluluklara ihtiyacı var. Sivasspor'u yenip onları finalle, hatta kupayla onurlandırmamız gerekiyor. Ne yapıp, edip o kupayı almalıyız" şeklinde konuştu. Bu arada, Tolunay Kafkas'ın Sivasspor maçında kadroda revizyona gideceği öğrenildi. Kalede Tolga'yı görevlendirmesi beklenen tecrübeli teknik adam, Kayseri maçında ilk 11'e almadığı Sol Bamba, Soner, Sapara ve Henrique'ye şans vermeyi düşünüyor.

Kaynak: Fotomaç / Cevat KOL