Tolunay Kafkas'a karşı maç sonunda Trabzonspor taraftarları büyük sevgi gösterisinde bulundular. "Tolunay takımı buraya getir" şeklinde tempo tutan taraftarlara, tecrübeli hoca takımı getirerek karşılık verdi.

Tolunay Kafkas bu muhteşem anların ardından maç sonunda, " Oyundan önce bugün bizim için kazanmak önemliydi. Kazandığımız için mutluyuz. Çok kısa bir antrenman yapmamıza rağmen istediklerimizi yaptık. Defansif anlamında ilk 10 dakikada 2 pozisyon verdik. Büyük takıma yakışmayacak pozisyonlardı. Onatmak istediğim oyun baskıya dayalı pres yapmak dayalı bir oyun. Onun içinde bir zamana ihtiyaç duyuyoruz. Trabzonspor özelikle bölgesel baskıyı yapan bir takım olacak. O yüzden zamana ihtiyacım var. Sabırlı olsun taraftarlarımız. Daha iyi bir takım oluşturacağız" dedi.

Taraftarlarla ilgili olarak ise Kafkas, “Taraftarlar, şehir, Trabzonspor bir bütün. Bu seyirci her zaman coşkulu olmalı. Daha da coşkulu olacak. Bizim oynadığımız yıllarda buradan puan almak zordu. Ben 5 yıl burada oynadım. Bir gün bu taraftarlar gözünün üstünde kaşın var demedi. Hep bağrına bastılar. O yüzden bu kulübün benim için bir anlamı var. Kan uyuşuyor. Onlarla benim hırsım inancım bu şehirle bir bütün oluyor. Biz daha bütün halinde olacağız. Bu birlikteliği sağlamak için bugün kazanmamız gerekiyordu” dedi.

Sezon sonunda sıralamadı takımın hangi pozisyonda olacağı şeklindeki soruya ise Kafkas, “Trabzonspor’un yerini düşünmüyorum. Önümüzdeki Sivas maçını nasıl kazanırızı düşünüyorum. Gelebileceğiz en iyi yer realist olmak gerek. Türkiye kupası. Sivas maçı bizim için kritik maç. Eğer kazanır da gelirsek burada Fenerbahçe maçı bizim için final havasında olur. Biz çalışmalarımızı kazanmak için yapacağız. Umarım Allah’ın da yardımı ile kazanacağız” şeklinde konuştu.