Maçın ardından konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, "Sivasspor'un iyi bir takım olduğunu söyledik. 2-1 bizim için avantajlı skor. 2-0 olsayd daha zorlu olurdu. Oyunun geneline baktığımzda ilk dakikalar oyunu tuttuk. Sonra 1-0 geriye düştük. İkinci yarı biraz daha forse etmeye çalışırken kendi hatamızdan golü yedik. Atılan son dakika golü bize umut kattı. Sonuçta biz turu geçeceğimize inanıyorum. Avrupa kupalarına bu takımı götüreceğiz yani" dedi.

Rıza Çalımbay'ın oyundan atılması ile ilgili olarak, "Rıza hoca benim hem hocağılığımı yaptım hedme karşılık olyanıdk. Zaman zaman bazı yanlış anlaşılmalar oluyor. Eğer hoca kendi oyuncusuna söyleyip atıldıysa bu düzeltilmeli. Futbol Federasyonu bunu dikkate alacaktır. Onun için geçmiş olsun dedim. Galibiyet için kendisini tebrik ettim" dedi.

Trabzon'da ki maçla ilgili olarak ise Kafkas, "Türkiye'nin en zor deplasmanları Sivas, Trabzon ve Eskişehir. Bunlar zor deplasman. Ancak biz tur atlayacağız. Neyimiz var neyimiz yok o maça her şeyimizi koyacağız. Ancak sonuçta bu futbol. Bizim tura daha yakın olduğumuzu düşünüyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim