Çakıroğlu, her şeyin planladıkları gibi ilerlediğini belirterek, "Trabzonsporlular rahat olsun, yolumuzda 10 numara ilerliyoruz. Bir sıkıntımız yok. Teknik ekiple de imzalar atılacak" dedi. 

Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Sebahattin Çakıroğlu, bordo-mavili kulüpte her şeyin planladıkları gibi ilerlediğini belirterek, "Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, Hami Mandıralı ve Ünal Karaman ile görüştüm. Hiç bir sıkıntımız yok. Asbaşkanımız Ali Kemal Başaran'ın anjio olmasından ötürü planlarda değişiklik yapıp İstanbul'a geldik. İmza töreninde asbaşkanımızın da bizimle birlikte olmasını istiyoruz. İmzalar atılacaktır. Bundan yana bir sıkıntımız yok. Herkes rahat olsun" ifadelerini kullandı.

Zor ve sıkıntılı bir süreçte göreve geldiklerini ancak bundan şikayetçi olmadıklarını belirten Çakıroğlu, "Kulübün yapısı itibariyle öncelikli işlerimiz vardı. Önceliği, acil işlere vermek zorundayız. 50 yere cevap verdiğimiz günler oldu. Çalışmalarımız gayet uyumlu bir şekilde ilerliyor. Amatör ruhla profesyonelce çalışıyoruz. Trabzonsporluların gönülleri rahat olsun. Yolumuzda 10 numara ilerliyoruz" şeklinde konuştu.

"TOLUNAY KAFKAS'IN TAZMİNAT TALEP EDECEĞİNİ SANMIYORUM"

Çakıroğlu, sözleşmesini tek taraflı feshettiklerini teknik direktör Tolunay Kafkas ile ilgili olarak ise şu açıklamayı yaptı:

"Şartlar gereği Tolunay Kafkas ile yollarımızı ayırdık. Bizi anlayışla karşılayacağından eminiz. Kendisi Trabzon'a ve Trabzonspor'a mal olmuş bir isimdir. Bizden tazminat talep edeceğini sanmıyorum. Aradaki kırgınlıkları giderip gönlünü alırız. Trabzonspor'da yıldızlaşmış, Trabzonspor'u gönülden seven bir arkadaşımızdır"

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Çakıroğlu, "Transfer çalışmalarımız sürüyor ama şuanda bu konuda net bir şey yok. Trabzonspor, bünyesine ve yapısına uygun transferleri gerçekleştirecektir" dedi.
Editör: TE Bilişim