Tolunay hoca, çıkışı devam ettirmek için Sivasspor'u da yenmeleri gerektiğini ifade etti, "Gaziantep galibiyetinin yalancı bahar olmadığını göstermeliyiz" dedi

Bordo-mavili takımda gözler artık Sivasspor maçına çevrildi. Takımın başında çıktığı ilk Süper Lig sınavından galibiyetle ayrılan Tolunay Kafkas, ilk deplasmanından da zaferle dönmeyi planlıyor... Dünkü idmandan önce oyuncularıyla bir toplantı yapan tecrübeli hocanın, "İlk virajı hasarsız geçtik. Sivasspor 2. önemli virajımız. Gaziantep galibiyetinin yalancı bahar olmadığını göstermeliyiz. Avni Aker'de yaktığımız kıvılcımı ateşe çevirelim. Kazanırsak hedeflerimiz yükselir" dediği ifade edildi.

DIŞARIDA KAYIP
Ancak Fırtına'nın deplasman karnesi pek başarılı değil... Bordo-mavililer, bu sezon ligde dış sahada oynadığı 9 karşılaşmada sadece 2 galibiyet elde edebildi. 3 kez berabere kalıp, 4 mağlubiyet alarak deplasmanlarda 18 puan kaybetti. Dış sahada son olarak 3 Aralık 2012'de Ankara'da Gençlerbirliği'ni 4-0 yenen Trabzonspor, son iki deplasmanında İstanbul BB'ye 2-1, Sanica Boru Elazığspor'a ise 3-1 mağlup oldu. Elazığ yenilgisi teknik direktör Şenol Güneş'i de istifaya götürmüştü.

Editör: TE Bilişim