Orduspor galibiyetiyle rahat bir nefes alan ve Sivasspor'la oynayacağı kupa yarı final ilk maçına moralli hazırlanan Trabzonspor'da Teknik Direktör Tolunay Kafkas gelecekten umutlu konuşarak, "Hiçbir zorluk bizi pes ettiremeyecek, yolumuzdan döndüremeyecek" dedi.

Futbolculara çok sert mesajlar

Ligde kalan her maçı kazanmak için oynamak durumunda olduklarını belirten Tolunay Kafkas, "Kalan maçlarda toplayabileceğimiz en üst düzeyde puanı toplayıp Ziraat Türkiye Kupası'nda da hedefe yürümek amacındayız. Her iki kulvarda mücadelemizi sürdürürken hangi oyuncumuz daha hazırsa onu tercih etmeye çalışıyoruz. Oyun anlayışı itibarıyla talep ettiklerimizi yerine getirenler formaya daha rahat ulaşırlar. Bizim çalışma prensiplerimiz doğrultusunda kulübümüzün ilkeleri başrol oynayacaktır. Bu ilkeler yönünde hareket edenler yapının içinde kalır, diğerleriyle maalesef yollarımız ayrılır" ifadesini kullandı.
Taviz vermeyeceğiz
 
Trabzonspor'un ülkenin futbol tarihinde üstlendiği çok önemli bir misyon olduğunun altını çizen başarılı teknik adam, "Bu misyona ve tarihe yakışan davranışlar gösterme zorunluluğumuz var. Hiçbir zorluk bizi pes ettiremeyecek, yolumuzdan döndüremeyecektir. İlkelerimizi oturtma doğrultusundaki kararlılığımızdan taviz vermeyeceğiz. Bildiğimiz doğruları hayata geçirerek takımımızı içinde bulunduğu durumdan daha yukarılara taşımaya çalışacağız" dedi.

Gelecek yıl zirve mücadelesi

Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, taraftarların tarihi geçmişini ve başarılarını çok iyi bildikleri kulübün içinde bulunduğu durumdan daha iyi seviyede olmasını beklediklerini de ifade ederek, şunları söyledi:

"Bu yönde herkes aynı düşünceye sahip. Zaman zaman büyük takımlar böyle iniş çıkışlar yaşayabilirler. Geçmişe bakıldığında bunun örnekleri görülmektedir. Ama Trabzonspor'un büyüklüğü bu süreyi en aza indirecek potansiyel ve donanıma sahiptir. İçinde bulunduğumuz sezon bittiğinde gelecek yıl herkes Trabzonspor'un yeniden zirve mücadelesi veren bir takım olduğunu görecek."