Tolunay Kafkas, "Aslında zevkli ve çekişmeli bir maç oldu. Şok golle başladık. Daha sonra toparladık. 2-1’den sonra basit goller yedik sonucu da ağır oldu. Oyunu izleyenlere zevkli bir müsabaka her iki tarafta seyrettirdi. Yapacak bir şey yok. Söyleyecek bir şey yok.
3 oyuncumuz cezalı. Yapacak bir şey yok. 8 oyuncu kart sınırındaydı. Ama onların yerini dolduracak oyuncularımız var” diye konuştu.

SIRALAMA DA Kİ DURUM

Trabzonspor’un sıralama da ki kötü durumuyla ilgili olarak ise Kafkas, “Zaman zaman her takımın inişleri çıkışları var. Biz de bu sene maalesef bu duruma geldik. Fakat nasıl bu duruma geldiysek bu durumdan çıkacak olan bizleri. Onun için fikstür avantajı gibi gözükmeye başladı. Her maç çok zor. Oynamadan kazanılmıyor. Artık bundan sonrasının telafisi yok. Bundan sonra içerde dışarda kazanma mecburiyetindeyiz” dedi.

ANTRENMAN PERFORMANSI İLE MAÇ PERFORMANSI ARASINDA FARK VAR MI?

Antrenman performansı ile maç performansı arasında futbolcuların bir fark olup olmadığı şeklindeki soruya ise Kafkas, “Çok yok. Öyle çok fazla bizi oyuncu bizi yanıltmıyor. Takımla çalıştığımız için oyuncuların ne vereceğini az çok kestiriyorsunuz. Daha iyi olabilir. Fakat kırılgan bir yapıya sahipler. Bir türlü bunu çözmek konusunda ciddi çalışmalar yapıyoruz. Gol yedikten sonra veya geriye düştükten sonra takım inanılmaz bir psikolojiye bürünüyor. Bunları daha iyi toparlamamız gerek. Zamanda kalmadı. Onun için bu 15 günlük arada biraz daha bunları üzerinde çalışıp Antalyapor maçını mutlaka kazanması gerek Trabzonspor’un” dedi.

Editör: TE Bilişim