Tolunay Kafkas, "Rakibe uyarsak tuzağa düşeriz" dedi. Takıma savaşçı bir kimlik aşılamayı amaçlayan Kafkas, "Tempomuzla rakibi yıldırmalıyız" diye konuştu

Hafta boyunca öğrencilerine uyarılarda bulunan teknik direktör Tolunay Kafkas, futbolcularına "Saldırın" emri verdi. Milli arada geçmiş maçları irdeleyen Kafkas, genelde rakiplerin maçın temposunu ayarladığına dikkat çekerek, "Rakibe ayak uydurursak tuzağa düşeriz. Bundan kurtulmamız lazım. Artık kıpırdanma vakti geldi. Rakibin oyun sistemini kabullenen değil, saldıran bir takım olmalıyız. Antalyaspor maçında düşünen değil, düşündüren taraf olmalıyız. Rakibimizi iyi alaniz ettik ve galibiyet için gerekli donanıma sahibiz. Kazanma arzusuyla rakibe alan bırakmayan, sürekli saldıran bir yapıda oynamalıyız" ifadesini kullandı.

Kafasındaki 11'i şekillendirdi
Milli takımlardan dönen futbolcuların da katılımıyla tam kadro çalışma imkanı bulan Tolunay Kafkas, son antrenmanda Antalyaspor maçında sahaya sürmeyi düşündüğü futbolcuları denedi. Kafkas'ın cezalı olan Serkan Balcı'nın yerine sağ bekte Celustka'yı, stoperde Mustafa Yumlu ile Sol Bamba'yı, sol bekte ise Marek Cech'i görevlendireceği öğrenildi. Orta sahada cezası biten Didier Zokora ile Soner Aydoğdu'yu değerlendirecek olan Kafkas, kanatlarda Halil Altıntop ve Volkan Şen'i görevlendirecek. Hasta olan Sapara'nın yerine Adrian'ı forvet arkasına koyacak olan usta hoca, ileride ise Henrique'yi oynatacak.

Cevat KOL / Fotomaç

Editör: TE Bilişim