Trabzonspor'un küme hattında yer aldığı dönemde takımı üst sıralara taşıyan ve taraftarı ateşleyen Tolunay Kafkas, yönetimin değişmesinin ardından kendisiyle görüşülmeden medya kanalı ile öğrendiği haber ile adeta şok olmuştu.

Yeni yönetimin yaptığı hata ve sonrasında öğrenilen tazminat maddesi ile kendilerine pahalıya patlayacak olması üzerine, Tolunay Kafkas'ın gönlünü alma çabaları başladı.

Tazminat maddesini yeni yönetimin önünü açmak amaçlı kesinlikle kullanmayacağını, Trabzonspor'un menfaatlerini her zaman düşüneceğini belirten Tolunay Kaskaf, kendisine yapılan bu davranış sonrasında yasal haklarını kullanacağı öğrenildi.

Asbaşkan Sebahattin Çakıroğlu, tazminat sorunu yaşanan Tolunay Kafkas ile görüşerek yollarını ayıracaklarını belirtti, "Trabzonspor'un evladıdır. O'nun gönlünü alacağız" dedi

Trabzonspor Asbaşkanı Sebahattin Çakıroğlu, yönetim olarak birçok koldan çalışmalara devam ettiklerini, haftaya teknik heyetten başlayarak imzaları attırmaya başlayacaklarını açıkladı. Tazminat sorunu yaşanan Tolunay Kafkas'ın da gönlünü alarak sorunu çözeceklerini belirten Çakıroğlu, "Teknik kadroyu oluşturduk. Ama başka öncelikli işlerimiz de vardı. Bunları halletik. Tolunay hocayla bir görüşme yaparak resmen yollarımızı ayıracağız. Trabzonspor'un evladıdır. Biz onun gönlünü alacağız" diye konuştu. 

AKÇAY VE TEKKE'YE TÖREN 

Çakıroğlu, yeni teknik direktörleri Mustafa Reşit Akçay ile sportif direktörlüğe getirilen Fatih Tekke salı günü sözleşme imzalayacaklarını da kaydederek, "Bir çok koldan çalışmalarımız sürüyor. Trabzonsporlular rahat olsun" ifadesini kullandı.
Editör: TE Bilişim