3'te 3 hedefinin ilk basamağını geçen Fırtına'da Tolunay Kafkas, "İki karşılaşmayı daha kazanıp, kupa maçlarına rahat çıkmalıyız" dedi.

Antalyaspor galibiyeti, Süper Lig'de sıkıntılı bir süreçten geçen Trabzonspor'a adeta ilaç oldu... 2-0'lık zaferin ardından futbolcularını tebrik eden teknik direktör Tolunay Kafkas, "Milli maç arasında lige çok iyi hazırlanmıştık. Bunun karşılığını almak önemliydi. Mutlaka kazanmamız gereken bir maçı geride bıraktık. Ancak bununla bitmiyor. Kendimize ilk etapta üç maçlık bir hedef koymuştuk. Bunun ilk basamağını geçtik. Şimdi sırada Akhisar Belediye ve Orduspor sınavları var. Bu iki maçtan da galibiyetle ayrıldığımız takdirde önümüzü daha rahat görebiliriz" şeklinde konuştu.

ONLARIN GOL ATMASINA BEN DE ÇOK SEViNDiM
Futbolcularının son maçtaki performansından mutlu olduğunu belirten Kafkas, "Cezalı arkadaşlarımızın yerine oynayan oyuncular başarıyla görevlerini yerine getirdi. Zaten golü atan iki futbolcumuz da uzun süredir forma giymeyen isimlerdi. Oyuncu tercihlerimizi hep iyi olandan yana kullanıyoruz. Adaletli davranmaya çalışıyoruz. Yasin ve Volkan takımın birer parçası ve gol atmalarına en az onlar kadar ben de sevindim" dedi. Bu arada, Kafkas'ın cezaları nedeniyle Antalya maçında forma giymeyen Colman, Serkan ve Olcan'ı gelecek hafta yedek bekleteceği öğrenildi.

Editör: TE Bilişim