Trabzonspor'un başında ilk kez bugünkü Eskişehir maçında sahaya çıkacak olan genç teknik adam, futbolcularına "Bu ekiple şampiyonluk yarışına gireceğiz" dedi

Efsane teknik direktör Şenol Güneş'in görevi bırakmasından sonra bayrağı devralan Tolunay Kafkas, ilk iş olarak takıma güven aşıladı. Önceki gün 3.5 yıllık sözleşme imzaladıktan sonra ilk idmanını yaptıran ve bugünkü Eskişehirspor maçında takımın başında ilk kez sahaya çıkacak olan Kafkas, dünkü antrenman öncesinde öğrencileriyle bir toplantı yaptı. Taraftara, "Ateşle barut yan yana geldi. Patlamaya hazır olun" mesajı veren genç teknik adam, futbolcularına ise "Hepinize inancım sonsuz. Bu ekiple yeniden şampiyonluk yarışına gireceğiz" dedi.

PAULO HENRiQUE'YE iZiN VERMEDi
Portekiz'in Sporting Lizbon takımına transferi gündeme gelen Paulo Henrique'nin takımdan ayrılmasına izin vermeyerek, öğrencilerine "Hepinize güveniyorum" mesajı gönderen Tolunay Kafkas'ın bu tutumu takıma da olumlu yansıdı. Kötü sonuçlar ve Güneş'in istifası sonrası moralleri bozulan oyuncular, Eskişehir seyahatinde neşeli gözüktü. Kafkas'ın seyahat öncesinde öğrencilerine, "Sizden sadece içinizdeki cevheri çıkarmanızı istiyorum. Hepiniz bu ligin üst sınıf oyuncularısınız. Bunu sahaya yansıtırsanız, önümüzde kimse duramaz" dediği öğrenildi. Kafkas'ın ilk kez sahaya çıkacağı Eskişehirspor maçı bugün saat 19.30'ta A Haber'den naklen yayınlanacak.

Editör: TE Bilişim