Tolunay Kafkas, “Kimsenin endişesi olmasın. Biz kalan 8 maçtan 24 puan çıkartabilecek kadar güçlü ve kaliteli bir ekibiz” ifadelerini kullandı.

Lig tarihinde uzun bir aradan sonra ilk kez düşme hattına bu kadar yaklaşan Trabzonspor’da teknik patron Tolunay Kafkas umut saçtı. Milli aradan sonraki Antalyaspor maçıyla birlikte yeni bir başlangıç yapmayı hedeflediklerini söyleyen Kafkas, “Ligde daha oynayacağımız 8 maç, toplayacağımız 24 puan bulunuyor. Ligi en iyi yerde bitirmeyi hedefliyoruz. Ligden düşme gibi bir endişemiz yok. Bazı sebepler bizi etkilese de iyi oyunculardan kurulu kaliteli bir ekibiz. Bulunduğumuz yerden tabii ki kimse memnun olamaz. Ama bu takımın kalan 8 maçın 8’ini de kazanacak gücü var. Hiç kimsenin endişesi olmasın. Trabzonspor sadece bir futbol kulübü değil. Trabzonspor bir kimlik, bir sevgilidir” ifadelerini kullandı.

Güzel günler yakın

44 yaşındaki teknik adam, kendisinin dışında futbolcuların, yönetimin ve taraftarların da her şeyin farkında olduğunu vurgulayarak, “Güzel ve aydınlık günler bizi bekliyor. Herkes rahat olsun. Bu inanç hem benim, hem de oyuncularımın yüreğinde var. Camianın yüzünü güldüreceğiz. Kimse merak etmesin. En kısa sürede en iyi yerlere geleceğiz. Camiaya bunun sözünü veriyorum. Önümüzdeki sezon zirveye, şampiyonluğa oynayan bir Trabzonspor izlettireceğiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim