Hollanda kampında beklentileri karşılayamayan Vittek, Sapara, Cech, Alanzinho ve Zeki Yavru'nun, Münih'teki ikinci etap kampında yer alması zor görünüyor.

Bordo-Mavili takım, Hollanda kampını tamamladı ve dün yurda döndü. Kamp birçok oyuncu için  oldukça verimli geçerken, bazı futbolcular ise kendilerine tanınan şansı iyi kullanamadı. Bu isimlerin başında Robert Vittek geliyor. Yönetimin satış listesine koymasına rağmen Şenol Güneş’ten ikinci bir şans isteyerek kampa giden tecrübeli golcü, büyük hayal kırıklığı yarattı. Vittek gibi ikinci şans isteyen Sapara da beklentileri karşılayamadı. Sapara’nın Kasımpaşaspor ya da Gaziantepspor’a gidebileceği belirtiliyor. Arap takımlarının ve Mersin İdman Yurdu’nun transfer etmek istediği Alanzinho’yla da yolların ayrılması bekleniyor. 


Sol bek aranıyor

Hollanda’da kampın en vasat ismi ise Cech oldu. Şenol Güneş’in, yönetimden Çek oyuncunun gönderilip, yerine derhal bir sol bek alınmasını isteyeceği öğrenildi. 1461 Trabzon’dan takıma dahil olan Zeki Yavru da kendisine verilen şansı iyi kullanamadı. Bu oyuncuların, ikinci etap kamp çalışmalarının yapılacağı Münih’e gitmeleri zor görünüyor.