Futbol yorumcusu Erman Toroğlu, TRT Spor ekranlarında yayınlanan Futbol Arena'sı adlı programda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım için ağır ifadeler kullandı.

Kısa bir süre önce, "Yıldırım Demirören, ay yıldızın şerefini kurtarsın. Gelenden 3, gidenden 4 yiyorsun. 2002'de Brezilya bizi zor yeniyordu. Böyle bir algı yapıyorlar ki, Milli takımı unutturuyorlar. Milli takım 10 tane de yiyebilir, mesele o değil. Çok seyirci getirdik falan, bunla algı değiştiriyorlar." açıklamasını yapan Aziz Yıldırım'a yüklenen Toroğlu şöyle konuştu...

'ÖNCE VATAN BORCUNU YAP'

"Sen önce git ay-yıldızın şerefini kurtar... Ay yıldızın şerefi milli maçtaki mağlubiyetle mi belli olacak? Sinirlendiğiniz zaman ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun. Ay-yıldız her zaman şereflidir. Öyle demagoji, hikaye yok. Ben askerliğimi yapmış bir vatandaş olarak, ay-yıldızın şerefi hakkında daha şerefli konuşabilirim. Çünkü askerliğimi yaptım, vatan borcu yapan bir adamım ben. Vatan borcu başka şeye benzemez, sakın akıl vermeye kalkmayın. Vatan borcundan sonra böyle şeylerden bahsedeksin"
Editör: TE Bilişim