Futbol yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu, Aziz Yıldırım hakkında müthiş bir iddia ortaya attı.

TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Telegol' de Aziz Yıldırım'ın tahliyesini yorumlayan Erman Toroğlu, Aziz Yıldırım'ın yeniden cezaevine gireceeğini düşündüğünü söyledi. 
 

CANLI YAYINA ÇAĞIRDI

Aziz Yıldırım'a canlı yayında tartışma çağrısı yapan Toroğlu 'Ben isterim ki bir televizyon kanalında karşı karşıya otursak... Bir sunucu falan olmasa. O bana sorsa, ben ona sorsam da tartışsak. Ne güzel olur? Buradan böyle mektupçuluk gibi oluyor' dedi.


TEKRAR İÇERİ GİRECEK

Yıldırım'ın şikeden tekrar cezaevine gideceğini düşündüğünü söyleyen Toroğlu 'Allah kurtarsın. Spor adamının dışarıda olmasını isterim. Varsa zaten bir suçu içeriye alacaklar, yoksa bırakacaklar. Ama bence devam edecekler ve tekrar içeri girecek. Bu benim fikrim" diye konuştu.


HUYLU HUYUNDAN VAZGEÇMİYOR

Tahliyesiyle birlikte Aziz Yıldırım'ın tehditler savurduğunu kaydeden Toroğlu 'Aziz Yıldırım içeriden çıktı ortalık yine karıştı. Birinci günü 'Ben Fenerbahçe'yi oynatmam ' dedi, ikinci gün 'Yanlış anlaşıldım ' dedi. Ama bakıyorsunuz huylu huyundan vazgeçmiyor. Yine silahlar çekildi' ifadelerini kullandı.