Torul Trabzonspor Taraftarları Derneği Başkanı Veysel Küçüköner, geçtiğimiz günlerde Trabzonspor futbolu takımını ilçede coşku ile karşılayan derneklerine yönelik sosyal medyada yürütülen linç kampanyasına sessiz kalmadı.

KÜÇÜKÖNER'İN O AÇIKLAMASI

Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 5. maçı için ilimize gelen, Anadolu'ya şampiyonluk kupasını getiren bu ülkenin 4 büyük Kulübünden olan Trabzonspor'u ilçemizde kendilerine, ilçemize ve şehrimize yakışır şekilde karşılamanın mutluluğunu yaşadık.

Öncelikle karşılama anında “Neden Futbolcuların Tamamı Aşağıya İnmedi?” sorularını bizlere yönelten hemşehrilerimiz bilmelidir ki, Trabzonspor takımı “Torul” için ilçeye uğramış ve ricamızı kırmayarak Derneğimizi ve bizleri kısa da olsa ziyaret ederek memnun etmişlerdir. Torul ilçesi %80’e varan Trabzonsporlu taraftarların barındığı bir ilçe olduğu için futbolcuların tamamını halkımız görmek, tanışmak ve fotoğraf çekilmek istemiştir.  Kamp programı dahilinde olmayan bu ziyarette gerek teknik heyet gerekse futbolcuların iyi niyetinden asla şüphemiz olmamıştır. Bunlara rağmen ricamızı kırmayarak futbolcular “Yusuf Erdoğan, Zeki Yavru, Uğur Demirok” otobüsten inerek bizleri ve ilçemizi onurlandırmıştır.

2013 yılından bu yana ilçemizde büyük bir taraftar grubu bulunan Trabzonspor'un "Torul Trabzonspor Taraftarları Derneği" ismi altında faaliyetlerini yürütmekteyiz. Gelinen zaman dilimine kadar başta okullarımız olmak üzere bir çok sosyal faaliyetlere imza attık, ilçemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil ettik.

Trabzonspor'u karşılarken ne Gümüşhane'yi ne de Gümüşhanespor'u lekeleyecek tek bir harekette bulunmayan aksine Gümüşhane'ye yakışır bir şekilde misafirini bağrına basan profilde konuk ettik. Bu karşılama gerek yerel gerekse ulusal basında büyük yankı uyandırıp takdir görmüşken özellikle il dışında bulunan ve etle tırnak gibi olan Torul - Gümüşhane birlikteliğini bozmaya çalışanlara, iki üç kendini bilmeze bekledikleri kargaşa ortamını asla oluşturmayacağız. Günü birlik Gümüşhanespor sevdalısı olanlar, hiçbir dernek veya resmi kuruluş mensubu olmayan insanların bizleri kışkırtmasına, ayrıştırmasına izin vermeyeceğiz.

Ülkemizin birlik ve beraberlik gösterdiği bu günlerde bizleri asla ayrıştırmayacakları gibi bir bütün olarak yek vücut kalabilmemiz için önemli adımlar atmamıza vesile olacaklarını ifade eder,  Torul'u ve Gümüşhane'yi hak ettiği gibi misafirperver ve vatanına milletine bağlı bireyler olarak duyurmaya ve temsil etmeye devam edeceğimizi

Kamuoyuna saygıyla duyururuz.

Veysel Küçüköner

Torul Trabzonspor Taraftarları Derneği Başkanı