Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi’den, Trabzonspor Başkanı Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu’na bugünkü maç öncesi gol sevinci polemiğiyle ilgili cevap geldi...

Çebi, “Beşiktaş’a gol atarsak, zıplamayız” diyerek sağduyu çağrısı yapan Çakıroğlu’nun tavrına teşekkür edip “Yine de gol atararsa, zıplasınlar” dedi.

Ligin ilk maçından bol gollü bir galibiyet beklediğini kaydeden Çebi, “Futbola eğlence ve mücadele olarak bakmalıyız. Futbolda yenmek kadar yenilmek de var. Trabzonsporlu yönetici arkadaşlarımız gol attıklarında sevinebilir. Biz de sevinebiliriz. Biz zıplarsak ayıp mı etmiş olacağız” diye konuştu.

"OLAYA ÇOK DUYGUSAL BAKMIŞLAR"

Dostluk çerçevesi içinde bir maçı geride bırakmak istediklerini ifade eden Çebi, Trabzonspor Asbaşkanı Çakıroğlu’nun olaya çok duygusal baktığını belirtti. Çebi, şunları söyledi:

“Takımları gol atan yöneticiler elbette sevinmeli. Önemli olan gol attıktan ve yedikten sonra bir arada olabilmek. Maç sonu da yeneni tebrik etmek. Bunu Türkiye’de yıllardır başardık. İnönü Stadı’nda eskiden 3 maç oynanır, bir taraf sevinir, bir taraf üz ülür ama herkes sarmaş dolaş evlerinin yolunu tutardı. Tüm kulüpler birbiriyle kardeş.”

"TEK BİR OLUMSUZLUK YOK"

Trabzon’a gittiklerinde kendilerinin de bordo mavili taraftarların arasında maç izleyeceğini kaydeden Çebi, “Önemli olan kavga ve kırgınlıklar olmasın. Sonuçta lig uzun bir maraton. Beşiktaş, Trabzonspor’a gol atarsa sevinmeyecek mi?

Elbette sevinecek. O zaman herkesin birbirine saygı duyması, göstermesi gerekir. Trabzonspor Başkanı ve yönetimini misafir edeceğiz. Kampımızı ziyaret ettik.

Oyuncularımızla da görüştük. Başkanımız Fikret Orman’ın talimatıyla tüm oyuncuların kulüpten alacakları aylıkları hesaplarına yatırıldı. Trabzonspor maçı öncesi tek bir olumsuzluk yok. Galibiyet bekliyoruz” dedi.
Editör: TE Bilişim