Yurt dışında uzun bir kamp dönemi geçiren ve dün yurda dönen Trabzonspor'da takımın izni devam ediyor. Hollanda ve Almanya etabında tam 7 hazırlık mücadelesi oynayan Karadeniz temsilcisi, Türkiye etabında ise perdeyi 11 Ağustos'ta açıyor. Avni Aker'de Orduspor'u konuk edecek Trabzonspor için bu 90 dakika çok özel anlamlar taşıyor.

Sezon bittikten sonra takıma hasret kalan taraftarlar, Ordu maçında ilk kez yeni takımını izleme fırsatı bulacak. Bu karşılaşmada yeni transferler tanıtılacak ve şans bulacak. Ayrıca Karadeniz ekibinin geçen sezondan yeni döneme sarkan cezası sebebiyle de bu maçın değeri farklı. Evindeki ilk 3 maçı seyircisiz oynayacak Trabzonspor ile sevenleri Ordu sınavından sonra birbirini hayli özleyecek. Bu sebepten ötürü maça ilginin de hayli fazla olması bekleniyor.
Öte yandan yönetimin kent ve bölgedeki yaz aylarında yaşanan gurbetçi yoğunluğunu da dikkate alarak TS Clup ürünlerinde çeşitliliği ve stoğu artırdığı da edinilen bilgiler arasında.

Yönetimin en büyük hedefi ise bu maça kadar golcü transferini bitirmek. Böylece taraftarlara ve teknik heyete yeni sezon armağanı vermeyi düşünen Bordo-Mavili idarecilerin çalışmaları daha da hızlandı.