Trabzonsporluların Passolig kartları ile yeni sezona coşkuyla merhaba demelerine 3 hafta kaldı. 


Türkiye’nin en özellikli, en ekonomik; spor, eğlence ve yaşam kartı Passolig ile Trabzonlular kazanırken kulüplerine de kazandırıyor. Bir stadyum kartından fazlasını sunan Passolig aynı zamanda bir hemşehri kartı; Trabzon’a ve bordo mavili renklere gönül verenler bu kartta buluşuyor, Karadeniz fırtınasını seçiyor, birlikte kazanıyor. Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney yaptığı açıklamada Trabzonspor taraftarını takımlarına destek olmaya davet etti. Toplantıda konuşma yapan PASSO Genel Müdürü Özgür Gündoğan Trabzonspor Passolig kartın “sadece maça girişi sağlayan kart olmaktan çıktığını, hayatın her alanında taraftarın avantajlar ve fırsatlar kazanmasını sağlayacak bir dünya haline getirdiklerini” açıkladı.

Trabzonspor ve Passolig’in ortak düzenlediği basın toplantısında konuşan Genel Sekreter Güney, “Trabzonspor’un bu yılki hedefi şampiyonluk için tüm mücadeleyi vermek. Taraftarlarımız hiç merak etmesin, bu yıl Süper Lig’de Karadeniz fırtınası esecek. Transfer çalışmalarımız devam etmektedir. Ligi Trabzonspor’a yakışan en iyi yerde bitireceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. PASSOLİG, futbola yeni bir standart ve kalite getirecektir. Maç izlemek artık daha keyifli ve güvenli olacak. Daha çok aile güzel bir zaman geçirmek için Avni Aker Stadyumu’na gelecek. PASSOLİG Trabzonspor kartı bizim bir ürünümüz, alınan her kart, Passolig ile yapılan her harcama Trabzonspor’a katkı demek. Trabzon’da daha çok işyerinin indirim ve avantajlar vermesi için görüşüyoruz, gün geçtikçe bu sayı artacak. Şehrimizde kullanılan en ekonomik ve en zengin avantajı sunan kart olacaktır. Bu kart maça gitsin gitmesin tüm Trabzonluların hemşehri kartı. Karadeniz insanının ortak paydası Trabzonspor’la buluşma noktası. Bordo mavili renklere gönül veren herkesi, PASSOLİG Trabzonspor kartı almaya , birlikte kazanmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Trabzonspor Passolig kart ile neler hedeflediklerini açıkladı. Güney; 2.000.000 PASSOLİG Trabzonspor Kartı ile yıllık 49.1 milyon gelir hedefliyoruz. PASSOLİG Trabzonspor kartı ile taraftara yük olmadan hatta taraftardan yük alarak 2.000.000 karta ulaşmayı hedefliyoruz. Bu kart yasal zorunluluk. Bunu sponsor yapmasa her kulüp çok daha fazla maliyetle bu işi yapmak zorunda kalacaktı ve bedelini kart ve bilet fiyatlarına yansıtmak zorunda kalacaktı. Biz bu uygulamayı avantaja çevirmek istiyoruz. Çünkü bu yalnızca stadyuma giriş kartı değil. Dünyanın her yerinde alışverişte geçiyor, puan kazandırıyor ve birçok avantajı var. Bu kart kullanıldıkça kulüp de kazanıyor. Taraftar yalnızca 25 lira verecek. Üstelik verdiğini fazlası ile geri alabileceği birçok kampanya var üzerinde. Kart programı olarak da çok ucuz. Yalnız alışverişte kullanılan, birbirinin aynı özelliklere sahip kartlar yıllık yaklaşık 75 TL’den başlarken bizim daha fazla özelliklere sahip kartımız sadece 25 lira. Üstelik bu tutarın 17,05 TL’si kulübümüze ve Türk futboluna kalıyor. Aynı kart yüksek teknolojisinden dolayı ulaşımda da kullanılabiliyor. Bunu belediye başkanımızla görüşeceğim. 5 şehirde ulaşımda kullanılmaya başlandı bile. Bu şehirlerde yaşayan Trabzonsporlular alıp bu kartı diğer kartları gibi alışverişte takımımız yaşadıkları şehire deplasmana geldiğinde maça girerken ve günlük hayatlarında ulaşımda kullanabilecekler. Üstelik bu kart sayısına çıktığımızda trübünlerimiz de daha dolu olacak” diye konuştu.

Basın toplantısına katılan PASSO Genel Müdürü Özgür Gündoğan, taraftarların merak ettiği Passolig Kart’ın nasıl alınacağı ve faydalarından bahsetti.

Passolig Kartı’ma nasıl başvurabilirim?

PASSOLİG kartlarını ister internetten, isterseniz cep telefonunuzdan www.passolig.com.tr’ye girip kolayca alabiliyorsunuz. PASSOLİG Kartı’nı alabilmeniz için basvuru formunu doldurup, fotoğrafınızı yükleyip, ödemeyi gerçeklestirmeniz yeterli. Daha sonra PASSOLİG Kartınızı isterseniz kurye ile adresinizden, isterseniz de stadyum gişeleri ya da belirli PTT şubelerinden teslim alabilirsiniz.

Passolig ile hem Türk futbolu, hem taraftarlar hem de kulüpler kazanıyor…

E-bilet uygulamasının markalaşmış hali Passolig ile taraftarlar Türkiye’nin en özellikli kartına en ekonomik koşullarda sahip oluyor. Üstelik ödedikleri bedelle kulüplerine destek oluyor, kartları ile yaptıkları her harcama takımlarına maddi destek olarak aktarılıyor. Piyasadaki benzer kart programlarının ortalama yıllık bedelleri 75 TL iken, Passolig 25 TL e-bilet kullanım bedeli ve diğer kartlarda bulunmayan anlaşmalı illerde ulaşım ve e-bilet faydaları ile kullanıcıların hayatında büyük fark yaratıyor. Üstelik taraftarların ödedikleri bedelin 17,05 TL’si TFF üzerinden kulüplere aktarılırken, Passolig’in Türkiye’nin en seçkin marka ve firmalarında sağladığı büyük indirim ve avantajlarla kart sahipleri ödedikleri tutarın 7-8 katını somut maddi fayda olarak geri alıyor.

Bu sezonda, Süper Lig ve 1. Lig müsabakalarının girişin anahtarı: Passolig…

Kombine biletler, www.passo.com.tr üzerinden Passolig kartlarla satılıyor. 2014-2015 futbol sezonunda kombine biletler de Passolig kartlara yüklenecek ve tüm taraftarlar stadyum girişlerinde akıllı Passolig kartlarını kullanacak. Passolig kart sahibi taraftarlar www.passo.com.tr'den, stadyum gişelerinden, 7/24 çağrı merkezinden ve Türkiye genelindeki binlerce aktif noktadan kartlarına maç biletini yükleyebileceklerdir.

Passolig kart ile bütün maçlar izlenebilecek

Passolig bilet alınması için gereken bir kimlik kartı. Kulüplerin özel uygulama getirmedikleri her maçı istediğiniz logolu bir kartla izleyebilirsiniz. Bir kişi istediği sayıda Passolig alabildiği için aslında bu sorun da çözülüyor.

Yabancı turistler maça nasıl girecek?

Kanun herkese özel kartı zorunluluk olarak getirmş durumda, kartınızı başkasına kullandırmanız, sizi de yasaklı duruma düşürebilir buna dikkat edilmesi lazım. Yabancı uyruklu kişiler başvurularını pasaportları ile yaparak kart alabiliyorlar.

Toplantının devamında Stadyum ve Amatör Branşlar Sorumlumuz Köksal Sadıklar söz aldı.

Yönetim olarak bu sezon büyük hedefler peşinde olduklarını belirten Sadıklar, “Kadromuzu hem ülkemizin hem de dünyanın yakından tanıdığı teknik adam ve oyuncularla güçlendirdik. Güçlendirmeye de devam ediyoruz. Biz yönetim olarak görevimizi yapıyoruz. Şimdi sıra taraftarlarımızda. Taraftarımız, kulübüne, renklerine aidiyeti en yüksek taraftar grubudur. Yönetimin fedakarlıklarına kayıtsız kalmayacaklarını biliyoruz. Trabzonspor taraftarını göreve çağırıyoruz. Önce Passolig, ardından kombine kartlara gereken ilgiyi göstermelerini bekliyoruz” dedi.

Özer Hurmacı’nın açıklamaları

Başarılı futbolcumuz Özer Hurmacı ise yeni sezona çok iyi bir şekilde hazırlandıklarını belirterek, şöyle konuştu: “İyi bir kamp dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. Aramıza katılan oyuncuların kalitesi belli. Ben hazırlık döneminde kendi adıma talihsiz bir sakatlık yaşadım. Tedavimi yoğun bir şekilde sürdürüyorum. Inşallah yakın zamanda sahalara döneceğim.

Bizim hedefimiz bu sezon şampiyon olmak. Bunun için iyi takım ruhuna ihtiyaç var. 1 yıldızdan öte 18-19 yıldıza ihtiyacımız var, kaça çıkarabiliyorsak. Bunun yani takım olmanın en güzel örneğini geçen sezon Atletico Madrid verdi. Çok iyi takım olduğunuz zaman dağları delebilirsiniz. Bizim bu yıl başarmamız gereken de bu. Şahsi olarak ne kadar katkı sağlayabilirsem o kadar mutlu olacağım. Geçen seneden daha fazla katkı sağlayacağım inşallah. Bu sezon saha içerisinde ağırlığımı daha fazla hissettirmek istiyorum. Bu yüzden sezona başlamadan önce çok heyecanlıyım

Bu zorlu yolda taraftar desteğine çok ihtiyaç duyacağız. Tribünleri her maç dolu görmek istiyoruz. Taraftarlarımız bu konuda bizi yalnız bırakmayacaktır diye düşünüyorum”