Kulüp binası Trabzon'da olmasına rağmen, Trabzonspor 'u şehir dışından yönettiği için eleştirilen Sadri Şener'in ayrılık kararının ardından Mayıs ayında yapılacak kongreye adaylık konusunda ismi geçenlerin hepsi Trabzon şehrinde yaşamazken, tek genç iş adamı Emre Aksoy'un Trabzon'dan aday olduğu gözüküyor.

Diğer başkan adayları seçim sürecinde Trabzon'a gelip çalışmalarını sürdürürken, başarılı iş adamı Emre Aksoy'un ailesiyle beraber sürekli şehirde olması kendisine büyük avantaj sağlıyor.

"TRABZONSPOR TRABZON'DAN YÖNETİLMELİ"

Aksoy, “Trabzonspor kulübünün artık gençlere teslim edilmesi lazım. Herşeyden önce Trabzonspor Trabzon’dan yönetilmesi lazım. Trabzon’da iş yapan, ticaret yapan insanlarca yönetmesi lazım. Yıllarca kulüp burada, yönetim burada ama başkan hep İstanbul’da yaşadı. Trabzonspor’un son 15 yılda ve bugün yaşadığı problemlerin en büyük sebebi bu.” dedi.

Boş zamanlarının çoğunu Trabzon futbolun kalbi olan ve amatör maçların oynandığı Yavuz Selim'de geçirdiği gözlenen Emre Aksoy'un, başkan olması halinde takımda büyük bir revizyona gitmesi ve Trabzonspor ruhuna sahip futbolculara hak ettiği değeri vermesi bekleniyor.
Editör: TE Bilişim