Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, Ziraat Türkiye Kupası'nda favori olduklarını dile getirerek, "Fenerbahçe ile biz kaldık sayılır. Bu sene çifte şampiyonluk bekliyoruz" dedi.

Kupada Torku Konyaspor'u 4-1 yenerek çeyrek finale yükseldikleri maçın ardından Türk Telekom Arena'da basın mensuplarına açıklamada bulunan Yasaman, güzel bir galibiyet elde ettiklerini dile getirdi.

"Fenerbahçe ile biz kaldık sayılır"

Hamdi Yasaman, sarı-kırmızılı futbolcuların karşılaşmada jeneriklik goller attığını söyleyerek, "Bizim 4 golümüzde mükemmeldi. Hep böyle goller istiyoruz. Güzel goller sonunda rahat galibiyetler gelsin. Bizi çok fazla heyecanlandırmasınlar. İnşallah pazartesi günü de ligde bir galibiyet daha alıp şampiyonluk iddiamızı devam ettiririz. Biz zaten kupaya çok alışığız. En çok kupa kazanan ve favori olan biziz. Fenerbahçe ile biz kaldık sayılır. Kupayı alacağız. Bu sene çifte şampiyonluk bekliyoruz" diye konuştu.

Karşılaşmada iki gol atan Wesley Sneijder'i öven Yasaman, "Sneijder bugün mükemmel oynadı. Topu aldığı zaman ayağına yapışıyor. Yıldız ve dünya çapında bir futbolcu. Zevk veriyor. En büyük güçlerimizden biri. Çok büyük bir oyuncu" ifadelerini kullandı.

Hamdi Yasaman, Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun, açıklamaları nedeniyle Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu'ya verdiği cezalarla ilgili şunları kaydetti:

"Biz yönetim olarak barış için geldik. Kimseyle kavga etmek istemiyoruz. Bu tip sert üsluplara veya ortalığı karıştıracak üsluplara da karşıyız. Tasvip etmek mümkün değil. Olmaması lazım. Ben de Trabzon asıllıyım onun için bu şeylere üzülüyorum ama başkanların da biraz daha dikkatli konuşması lazım. Federasyon zaten fırsat bulunca ceza veriyor. Onun için dikkat etmek lazım. Biz futbolumuza, şampiyonluğa bakıyoruz. Diğer takım ve federasyonla bir problemimiz yok. Onlarla uğraşmıyoruz. Biz şampiyonluğa odaklandık."