Filmin içini Trabzonspor motifleriyle doldurarak, Trabzonspor tarihinde de bir ilk olarak Trabzonsporlu taraftarların göğsünü kabartan Yılmaz Okumuş ve Adem Kılıç'ın , bu tavır karşısında çok kırılmasına rağmen, bu ayıbı kimseyle paylaşmayarak, “bunu bir kafede çeksek daha iyi olur” demesi üzerine, bu sahne dün, TAYFA grubunun katılımıyla Zağnos vadisinde bir kafeteryada çekildi. 

      Bugüne kadar izlediğimiz bütün filmlerde 3 büyükleri görüp, biz niye buralarda yokuz diye vahlanırken, Adem Kılıç ve Yılmaz Okumuş’un bu filmleriyle Trabzonspor’un yurt içi ve yurt dışında tanıtımına inanılmaz katkı sağlayana, dahası Trabzonspor aşkının farklılığını dosta düşmana çok iyi anlatan Adem Kılıç ve , Yılmaz Okumuş’a yapılan bu tavır, kulübün kendi taraftarına dahil ticari gözle baktığını ortaya koyuyor.
       Yılmaz Okumuş ve Adem kılıç gibi bir değerin, Trabzonspor’a yaptığı bu eşi benzeri olmayan katkıya, küçük bir destek sağlayabilmek için sıraya giren Trabzon halkının aksine, Avni Aker’in 2 saat kullanımı için Trabzonspor Kulüp müdürünün , senaristten 100 bin dolar istemesi şaşkınlıkla karşılandı.
      Başta TAYFA grubu olmak üzere bütün Trabzonspor taraftarları ise bu olaya çok büyük tepki gösterdi.  Trabzonspor Kulübünün, Trabzonsporlu insanların bu çalışmalarını fırsat bilip maddi kazanç ile engellemek yerine, maddi manevi desteklemesi gerektiğini belirten taraftarlar; Yılmaz Okumuş ,Adem Kılıç 
ve ekip arkadaşlarından , TRABZONSPOR YÖNETİMİ adına özür dilediler. 

      Yılmaz Okumuş ise, “ Sorun para değil, ben zaten, kulübüme maddi olarak katkı yapacaktım. Ancak bunca iyi niyetimizin karşılığında bizden 20 TL de isteseler, bu kadar kırılırdım. Ben Trabzonsporluyum. Ve kulübüme mesleğimle katkı yaptığımı düşünüyorum.” dedi.
      Taraftarlar, stadyum yerine kafeteryada çekilen bu sahnenin, tekrar Avni Aker’de çekilmesini, ve Yılmaz Okumuş’dan özür dilenerek gönlünün alınması talep etti.