Burak Yılmaz’ın yüzde 25’lik hakkının Trabzonspor’da olduğu öğrenildi. Bordo-Mavili yöneticiler olayı doğrularken, 5 milyon Euro’ya Galatasaray’a giden Burak
Yılmaz’ın bundan sonraki satışından yüzde 25 pay alınması yönünde Sarı-Kırımızılı kurmaylardan taahhüt alındığını belirttiler.

Yani şu anda bonservis bedeli 25 milyon Euro seviyesinde olduğu belirtilen Burak Yılmaz, eğer bir takıma satılırsa, Karadeniz ekibin kasasına 6 milyon 250 bin Euro civarında bir para girecek. Yani 5 milyon Euro’ya takımdan ayrılan yıldız forvet, Trabzonspor’a toplamda 10 milyon Euro’nun üstünde bir para kazandırmış olacak.

G.SARAY DOĞRULADI

Attığı gollerle İspanyol Real Madrid, İngiliz Manchester United gibi dünya devlerini peşine takan Burak Yılmaz’ın haklarının yüzde 25’inin Trabzonspor’a ait olduğu, G.Saray kurmayları tarafından da doğrulandı. Burak’ın sezon sonunda elden çıkarılması durumunda en az 25 milyon Euro talep edecek olan Sarı-Kırmızılılar, olası bir satıştan elde edecekleri paranın yüzde 25’ini Bordo-Mavili takıma verecek.

HTSPOR / Haluk AYYILDIZ