Trabzonsporlu taraftarların kolay bilet alması için Meydan Parkı'na kurulan bilet satış gişesi, Trabzon Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri tarafından kaldırılması istendi.

Gaziantepspor ile oynanan karşılaşmada en çok satış yapan gişe olan Meydan Parkı gişesininin kaldırılmasını Trabzonsporlu yetkililer ve bordo-mavili taraftarlar istemezken, belediye ekiplerinin bilet satış gişesini kaldırmakta kararlı oldukları gözlendi.

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu ile yönetici Ali Rıza Egemen gece geç saatlerde gişeyi kaldırmaya gelen belediye ekiplerine direnirken, bilet satış yapılan gişeye müdahale edilmemesi için yoğun çaba gösterdiği gözlendi.

Trabzonsporlu yetkililer bilet satış gişesinde 100 Bin TL'lik malzemenin bulunduğu ve bu şekilde kaldırılması halinde gişede bulunan malzemelerin zarar göreceğini belirterek belediye ekiplerinden ek süre talep etti. Bu talebe zabına ekiplerinin vereceği cevap merak konusu.

Belediye ekipleri son olarak gişenin elektriğini de kesti.

Bunun üzerine Trabzonsporlu taraftarlar büyük tepki gösterirken, olayın sosyal medyada yayılması ve Trabzonsporlu taraftarların tepkisinin hızla artmasının ardından kriz aşıldı.

Bilet satış gişesinin yarın daha uygun bir alana alınacağı öğrenildi.

HaberTS / Yasir Güney