Tecrübeli teknik adam bir yandan araştırma ekibinin yurt dışından getirdiği raporları izlerken diğer yandan alt yapı oyuncularını yakından takip ediyor. 

50'nci yılında şampiyonluk hedefleyen Trabzonspor'da transfer komitesinin takıma katkı sağlayacak nokta transferlerin yanı sıra genç isimlere de yöneldiği belirtildi. 

Bordo mavililerin, Hollanda'nın Nijmegen takımında forma giyen Ferdi Kadıoğlu'nu takibe aldığı ifade edildi. 17 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon Nijmegen formasıyla 20 maça çıktı, 2 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.  

Ersun Yanal'ın, alt yapıdan 20 yaşındaki Yunus Emre Çakır ve 18 yaşındaki Abdurrahim Dursun'un performanslarını da yakından takip ettiği ve bu iki savunma oyuncusunu da A takım antrenmanlarına dahil etmeyi planladığı öğrenildi. 

İki günlük iznin ardından Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına başlayacak bordo mavili takımı Spor Toto Süper Lig'de Nisan ayında zorlu 4 maçlık bir periyot bekliyor.  

2 Nisan Pazar günü Çaykur Rizespor'a konuk olacak bordo mavililer 8 Nisan'da Beşiktaş'ı ağırlayacak. 22 Nisan'da Antalyaspor deplasmanına gidecek Trabzonspor, 30 Nisan'da ise Gençlerbirliği'ni konuk edecek.