Trabzonspor Soma’da meydana gelen maden faciasıyla ilgili başsağlığı mesajı yayınladı. Bordo-Mavililer resmi internet sitesinin açılış sayfasına ‘Somada ki maden faciası’ ile ilgili bir fotoğraf koyarken, “Acımız Büyük… Dualarımız sizinle” yazıldı. 

Konuyla ilgili başsağlığı mesajı da yayınlana Trabzonspor, şu ifadelere yer verdi: 

“Soma'daki maden ocağında meydana gelen patlama nedeniyle çok sayıda maden işçisinin hayatını kaybettiğini, yine çok sayıda yurttaşımızın da maden ocağında mahsur kaldığını büyük üzüntüyle öğrendik. 

Kazada hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyoruz. Ayrıca mahsur kalan maden işçilerimizin sağ salim kurtarılmasını diliyoruz”

Kazayla ilgili İngilizlerin ünlü Liverpool kulübü de facebook hesabından Soma’da meydana gelen faciayla ilgili başsağlığı mesajı yayınladı…

Liverpool, başsağlığı mesajında şunları yazdı:

Manisa, Soma'da meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerin aileleri başta olmak üzere, tüm Türkiye'ye başsağlığı dileriz. Yaralı olan kazazedelerin ise bir an önce sağlıklarına kavuşmaları umuduyla acil şifalar diliyoruz. Meydana gelen kaza sonucu madende mahsur kalan işçileri kurtarma çalışmalarının da en kısa sürede başarıya ulaşmasını temenni ederiz.
Editör: TE Bilişim