Trabzonspor Gruptaki son maçı 12 Aralık'ta Roma'da grup ikincisi Lazio ile oynayacak. Lideri belirleyecek maçta bordo-mavililere beraberlik yeterken, trabzonspor bu karşılaşmada camiasına yakışır bir futbol sergileyerek sahadan galibiyetle ayrılacağına inanıyor.

Geçtiğimiz sezondan  bu yana yenilmezlik serisini 13 maça çıkaran Trabzonspor, Galatasaray'ın elinde bulundurduğu 15 maçlık yenilmezlik serisine de göz dikti. 12 Aralıkta oynanacak olan Lazio karşılaşmasında Zokora kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek.
  
Öte yandan Avrupa liginde gruptan çıkmayı garantileyen Trabzonspor'da yönetim transfer çalışmalarını büyük bir gizlilikle sürdürüyor.

Ara transfer döneminde takıma önemli bir golcü katmak için yoğun uğraş veren bordo mavili yönetim 10 milyon euroluk bir bütçeyi de bu transfere ayırdı. Malouda ve Bosingwa transferleriyle bir anda dikkatleri üzerine çeken bordo mavili yönetim ara transfer döneminde de adından söz ettirecek bir santraforu kadroya katma çalışmalarının sonuna geldiği öğrenildi. Detaylar üzerinde konuşan tarafların adını sır gibi sakladığı oyuncuyla bir kaç gün içerisinde imzaları atması bekleniyor. Avrupa'da önemli takımlarda top koşturduğu öğrenilen golcünün İngiltere premier liginde forma giydiği ise gelen haberler arasında.
Editör: TE Bilişim