Trabzonspor’un 69. Olağan Genel Kurulu, 19 Mayıs Spor Salonunda yapılıyor. Bordo-Mavililer için hem muhalefet hem de yönetim kademesinde bir hayli önemli olan kongrede açıklanan 43. Dönem Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu’nda dikkat çeken maddeler yer aldı. 

Bunların arasında ise Trabzonspor’un alacaklar bölümünde yer alan Racing Kulübü’nden 400 bin Euro oldu. Bordo-Mavililerin hatırlanacağı üzere Kolombiya’dan transfer ettiği ve şuan da bir çok ünlü kulüple ismi anılan  Teofilo, Trabzonspor’dan kaçar gibi gitmiş sonrasında da Racing Kulübü’ne transfer olmuştu. Ancak bordo-Mavililer bu transferden doğan 400 bin dolarlık alacağını ise hala bu kulüpten tahsil edemedi. 

Trabzonpor konuyla ilgili CAS’a başvururken burada alınan karar da Trabzonspor lehine sonuçlandı. Bordo-Mavililer son olarak icra prosedürlerini yerine getirmek için Arjantin’de bir avukat ile anlaşma sağlarken icra işlemleri için de gerekli girişimler devam ediyor. 

CAS’ın Arjantin’de kararının tanınması için bu ülkede de dava açan Trabzonspor, son olarak bu davanın sonuçlanmasının ardından Racing Club’tan parasını tahsil edebilecek.