Trabzonspor'un başkan ve asbaşkanının Yıldırım Demirören'e yaptığı ziyaret, sonrasında Trabzonspor forması hediye etmesi ve gülerek pozların verilmesi bordo-mavili taraftarların büyük tepkisine neden olmuştu.

Binlerce taraftarın yoğun şekilde tepki gösterdiği Ahmet Ağaoğlu sessizliğini kokurken, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu fotoğraf hakkında tepki gösteren bir taraftara sosyal medya üzerinden verdiği cevapla skandal sözlere imza attı.

TRABZONSPOR ASBAŞKANINA YAKIŞMAYAN YALAKALIK İTİRAFI!

Yıldırım Demirören ziyareti hakkında,"yalakalalık yapmak zorunda kalıyoruz" şeklinde ifade kullanan Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzonsporlu taraftarlara ikici şoku yaşattı.

Trabzonsporlu taraftarlar Hacısalihoğlu'nun bu sözlerine karşılık,"Trabzonspor'a yalakalık yapmaya mı geldiniz? İcraat yaparak dik durabilecekseniz durun. Bizi daha fazla rezil etmeye hakkınız yok" şeklinde tepki gösterdi.

Ayrıca Trabzonspor'un asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzonspor'un lige katılamayacak durumda olduğunu da belirterek kullandığı sözlerle marka değerine de büyük zarar verdiği gözlendi.

İşte tepki gösteren bir taraftara Hayrettin Hacısalihoğlu'nun verdiği skandal cevap!