Trabzonspor'un şampiyon olduğu sezonda kırık burunla sahada forma giyen Giray Kaçar, hırslı futboluyla beraber taraftardan büyük alkış alıyor.

Sezon başlarken gerçekleşmeyen transferlerin üzerine savunmada sıkıntı çeken Trabzonspor, Giray Kaçar'ın kalp hastalığı nedeniyle futbola veda ettiği haberi ile bir yara daha almıştı. Giray Kaçar, bordo-mavi formayı tekrar giymek ve takımın kendisine ihtiyacı olduğunu düşünerek bütün sorumluluğu üstüne alarak tekrar idmanlara çıkmaya başlamıştı.

Son olarak Orduspor karşısında Romero ile çarpışan Giray Kaçar'ın kafasına 6 dikiş atılmıştı. Bamba 'nın aile sorunları nedeniyle izin alarak ülkesine gitmesiyle beraber tecrübeli futbolcu yine büyük özveri gösterdi.

Sezonun en önemli maçı olan Sivasspor'a karşı özel bandaj ile forma giyen Giray Kaçar sahanın en istekli ve hırslı futbolcularından biri oldu. Giray Kaçar, kafasında dikişler olmasına rağmen Sivasspor karşısında her hava topuna kafasıyla müdahale etmesi dikkat çekti.

Giray Kaçar'ın Trabzonspor ile sözleşmesini uzatmayı düşündüğü ve Avrupa'dan Trabzonspor'a gelir getirecek çok ciddi bir teklifin gelmemesi halinde, Bordo-Mavi forma altında futbolu bırakmak istediği öğrenildi.