Trabzonspor’da kongre sürecine girilirken adı başkan adaları arasında gösterilen Medikal Park Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı ve Sahibi Dr. Muharrem Usta’nın Muammer Usta’ya Trabzon Gençlik Derneği ve Genç MÜSİAD’dan destek geldi.

Trabzon Gençlik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Serkan Karaman, Usta’nın isminin geçmesinin kendilerini heyecanlandırdığını kaydederek, “sadece Trabzonda değil , Türkiye’de de büyük başarılara imza atmış bir iş adamı olduğunu biliyoruz. Gençlere yeterli değeri vereceğine inandığımız, Trabzonlu ve Trabzonspor’u ülke ve dünya çapında tanıtacağına, Trabzonspor’u eski ihtişamına ve saygınlığa ulaştıracağına hiç şüphemiz yoktur. İnancımız ve güvenimiz tamdır” dedi.

Genç MÜSİAD Trabzon Şubesi Başkanı Kerem Altuncu ise, Medikal Park Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı ve Sahibi Dr.Muharrem Usta’ya destek verdi. Altuncu “İş dünyasında önemli bir isim olan Usta’nın Trabzonspor camiası içinde hayırlı olacağını düşünüyorum. Muharrem Uta, bu zamana kadar yaptığı projeler ve imza attığı işlerle bizlere yol gösteren bir büyüğümüzdür, bu şehrin yetiştirdiği çok değerli işadamlarından bir tanesidir. Kendisi, Trabzon için büyük bir değer iken Trabzonspor’a da başkanlık etmesi dâhilinde bu şehir en büyük şansı elde etmiş olacaktır” diye konuştu.

Trabzonspor'un etkin taraftar gruplarından 61 Gençlik'te yayınladığı basın metni ile Usta'ya destek verdi. 61 Gençlik Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Özgür Gökal, yayınladığı basın açıklamasında şu ifadelere yr verdi:
"Trabzonsporumuzun olağanüstü genel kurul kararından sonra; kamuoyuna oluşan bu zor şartlarda Trabzonspor başkanlığına kolay kolay aday çıkmaz söylentileri karşısında Trabzonspor başkanlığına talip olduğu şeklinde medyada haberleri çıkan Medical Park hastanelerinin sahibi sayın Muharrem Usta’nın ismi biz Trabzonspor taraftarları nezninde olumlu bir intiba yaratmıştır.


Sayın Muharrem Usta kongre sürecine dahil olarak Trabzonsporumuzun en zor şartlarda bile sahipsiz kalmayacağını göstermiştir. Bundan sonraki süreçte sayın Muharrem Usta’nın kongreye az bir süre kala özlenen Trabzonsporumuz için getirdiği projeleri de görmek ve bilmek isteriz. Sayın Muharrem Usta gibi isimlerin başkanlık yarışına talip olmaları Trabzonsporumuzun zenginliği ve yarınlarına umut olacaktır. Bu zor yolda Medical Park hastanelerinin sahibi sayın Muharrem Usta’ya başarılar diliyoruz"

Editör: TE Bilişim