‘Borcumuz olmayacak’

Hacıosmanoğlu ‘ Trabzonspor taraftarları bilmeli ki geçen yıl oyuncular hak edişlerini alamadıkları için oynamadılar. Futbolcu işçidir, çalışacak üretecek ve emeğinin karşılığını alacak. Bizim dönemimizde parasını alamayan oyuncu olmayacak, oyuncuya 1 lira borcumuz olmayacak, para kısıntımız yok’ dedi.

‘Sanki Messi’yi almışlar!’

Hacıosmanoğlu, yapılan transfer yanlışlarına da çarpıcı notlar düştü. “  Halil Altıntop geçen yıl Eskişehirspor ile 700 bin Euro’ya gidip anlaşıyor. Trabzonspor devreye girerek bu oyuncuyu 1 milyon 500 bin Euro vererek Eskişehir’in elinden alıyor. Kimin elinden oyuncu alıyorsun, ne verdi takıma, kaç gol attı.  Mark Janko’yu almak için banka teminatı vermişler, sanki Messi’yi almışlar. Oyunculara geçen yıldan kalan 26 milyon borç var. Biz bu yükün altından kalkacağız. Bu sezon için ‘ şampiyon oluruz’ demiyorum ama ‘ Şampiyonluğa oynayacağız’.

‘Herşeyi yayında anlattım’

Başkan Hacıosmanoğlu bazı yabancı oyuncuların 10 yabancı kontenjanı nedeniyle serbest kalmayı beklediğine dikkat çekerek ‘ Bu sorunu aştığımızda beklenen forveti Trabzon’a getireceğim’ diyerek taraftara müjde verdi.

Hacıosmanoğlu, kanaltürk’te ki konuşmasının bir bölümünde ‘Aziz Yıldırım’ın kendi adamlarını Sivas’a göndererek şike görüşmesi yaptığını anlattığını ancak bu sözlerinin yazılı basına yansımadığını da ifade etti. İbrahim Hacıosmanoğlu bütün zorlukların altından kalkacaklarını tekrarladı.