Süper Topo Süper Liginde 7. haftasında Şükrü Saracoğlu'nad karşı karşıya gelen Trabzonspor ile Fenerbahçe 0-0 biten karşılaşmanın ardınan 1'er puan aldılar. Ancak dün ve bugün maçta oynanan futboldan çok maç sonrası çıkan olaylar konuşuldu. Fenerbahçeli oyuncu Selçuk Şahin'in yedek kulübesinden çıkarak Onur'a saldırması, Fenerbahçeli taraftarların Başkan Hacıosmanoğlu'na ve yönetim kurulu üyelerine saldırması dün akşamdan beri gündemin birinci maddesi oldu. Ancak bu olayların akabinde arka planda kalan bir durum var ki ne yazık ki gözlerden kaçtı. 

Maçın başlayacağı saatlerde her iki takımın bayrağı göndere çekilirken Trabzonspor Bayrağı ise Fenerliler tarafından yırtık olarak göndere çekildi. Karadeniz Gazetesinin yayınladığı fotoğrafta, Trabzonspr bayrağnın ipinin koptuğu açıkça görülürken sadece tek bir ip tarafından tutuluyor... Bu görüntü sonrası Fenerbahçe'ye, her daim sarı lacivertlileri koruyan federasyondan ceza gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu. 

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında dün oynanan derbi mücadelesinin ardından çıkan olaylar konuşulurken bugün de bayrak skandalı patlak verdi.


Editör: TE Bilişim