Trabzonspor bu sezon Süper Ligde oynadığı maçlarda gol attığı tüm maçları kazanırken, gol yediği karşılaşmaları ise kaybediyordu. Çaykur Rizespor maçında bu gelenek bozulmuş oldu.

Daha önce kazandığı Kasımpaşaspor’u 2-0, Atiker Konyaspor’u 1-0 ve Galatasaray’ı da 1-0’lık skorlarla geçmişti. Trabzonspor, Osmanlıspor’a 2-0, Gaziantepspor’a 1-0, Alanyaspor’a 3-0, Kardemir Karabükspor’a da 4-0 mağlup olmuştu.  Akhisar Belediyespor ile oynadığı maçta hem gol atamamış, hem de yememiş ve 0-0 berabere kalmıştı.

BU SEZON İLK KEZ YAŞANDI

Böylece Trabzonspor ilk kez bir maçta 2 gol atarken, 2 gol yiyerek, puan almış oldu. Kupada Serhat Ardahanspor’u ise 6-0 mağlup etmişti.

Öte yandan Bordo-Mavili ekip, 1-0 öne geçtiği maçta rakibinin 1-1’i yakalamasına rağmen, yine de gol atarak öne geçti ve bu açıdan da bir ilki gerçekleştirdi. Fakat ikinci golü önleyemeyerek 3 puanı kaybetti, 1 puanla yetinerek taraftarını üzmüş oldu. Bu arada Bordo-Mavili ekip, Ziraat Türkiye Kupası’nda gol yediği Çorum Belediyespor maçını 2-1 kazanmış ve bir ilki de başarmıştı.

Editör: TE Bilişim