Golcü konusunda düğmeye basan yönetim, Cenk Tosun ve Eneramo için çaba harcıyor..

Trabzonspor’da, Burak Yılmaz’ın ayrılık kararı alması transfer planlarını alt üst etti. Daha önce savunma ve orta sahasına takviye yapmayı düşünen bordo-mavililer, golcü transferini de gündemine aldı. Karadeniz ekibinin, Gaziantepsporlu Cenk Tosun ve Sivassporlu Michael Enaramo ile ciddi şekilde ilgilendiği belirtildi.

Teknik Direktör Şenol Güneş’in, Burak Yılmaz’ın gitmesi halinde kadrosunda görmek istediği Cenk Tosun için Gaziantepspor’a teklif yapıldı. Kırmızı-siyahlı kulübün, Cenk’in bonservisi için 5 milyon euro istediği vurgulandı. Trabzonspor’un bu rakamı aşağı çekmek için uğraştığı, ancak görüşmelerde şimdiye kadar fazla mesafe alınamadığı ifade edildi.

Trabzonspor, Sivasspor’la sözleşmesi biten Eneramo ile görüşmelere devam ediyor. Nijeryalı forvetin, bordo-mavili takımda oynamak istediği, transferle ilgili son kararı Teknik Direktör Şenol Güneş’in vereceği belirlendi.

Bu arada Gaziantepsporlu Dany’nin, Galatasaray’la anlaşması Trabzonspor’da şaşkınlık yarattı. Sarı-kırmızılı kulübün, Karadeniz ekibinin teklif ettiği rakamı geride bırakarak transferi sonuçlandırdığı öğrenildi.

Kaynak : Milliyet
Editör: TE Bilişim