Trabzonspor Basketbol Takımı'nda asbaşkanlık görevini yürüten Levent Erkuloğlu görevinden istifa etti. Geçtiğimiz sezon birinci ligden 2.lige düşen ve kapanma noktasına gelen Trabzonspor basketbol takımının ligde devam etmesinde en büyük pay sahiplerinden biri olan ve yönetimde asbaşkan olarak görev yapan Levent Erkuloğlu hem asbaşkanlık hemde  yönetim kurulu üyeliği görevinden istifa etti

İŞTE ERKULOĞLU'UNUN AÇIKLAMASI


Bir basketbol sevdalısı olarak büyük istek ve gönülle kapanma noktasından bugünlere gelmesinde ciddi katkı sağladığıma inandığım Trabzonspor Basketbol Derneği Asbaşkanlık ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevimden istifa ediyorum.

Israr edilen yönetiliş tarzı itibariyle Trabzon Basketboluna fayda getirmeyeceğini düşündüğüm ve  tenkit ettiğim yapılarla benzerlik göstermeye başlanan idare anlayışı sebebiyle halen bünyede yer alıyor olmam inançlarımdan taviz vermem anlamına gelecektir.

Kıymet verdiğim Trabzon Basketbolu hususunda hassasiyetlerimi değiştirmenin mümkün olmayacağını, önceliklerimin her zaman Trabzon’da basketbolun menfaatleri doğrultusunda olacağını yineler, görevimden istifa ederim.

Bundan sonraki günlerde Trabzonspor Basketbol Derneği’ne başarılar dilerim.