UEFA Avrupa Ligi playoff turunda Rus ekibi Rostov ile temsilcimiz Trabzonspor karşı karşıya geldi. Olimp-2 stadında oynanan mücadele 0-0 bitti.

Mücadele denk bir şekilde geçerken, Rostov'un 5, Trabzonspor'un 4 pozisyonundan gol sesi çıkmadı. Temsilcimiz, savunma güvenliğini ön plana alarak oynadığı maçı rahat bir şekilde tamamladı.

Ancak maçın 19. Dakikasında bordo-mavililer mecburen oyuncu değişikliğine gitmek zorunda kaldı. Bu dakikada rakibiyle girdiği ikili mücadele sonrasında sakatlanan Aykut Demir yerini Trabzonspor’un tecrübeli ismi Mustafa Yumlu’ya bıraktı. Mustafa’da ilk maçta rakibiyle girdiği ikili mücadele sonrasında sakatlanmış ve bugün ki maçta oynayıp oynamayacağı belli değildi. 

Mustafa, ağrılarına rağmen büyük bir fedakarlık yaparak maç kadrosunda yer alırken 19. Dakikada sakatlanan takım arkadaşı Aykut’un yerine oyuna girerek maçın geri kalanında yine iyi bir performans sergiledi. Aykut’un sakatlığının durumu ise Trabzon’da yapılacak kontroller ve çekilecek MR ardından belli olacak.