Trabzonspor'da Burak Yılmaz şoku yaşanıyor. Fenerbahçe maçının hemen başında geçirdiği sakatlık nedeniyle oyundan çıkan ve Göztepe deplasmanında forma giyemeyen yıldız golcünün durumunun ciddi olduğu, 3 haftalık özel bir tedavi sürecine geçileceği bizzat Teknik Direktör Ersun Yanal tarafından açıklandı. Burak'ın durumu kafalarda soru işaretleri yaratırken, Hırvatistan ile Gençlerbirliği müsabakalarında oynamasının sorunu tetiklediği yorumları ağırlık kazandı.

Zorlu maçlar riske girdi

Takımdan ayrı özel bir program uygulanan Burak Yılmaz'ın yapılan konsültasyon sonrasında tedavi sürecinin 3 hafta olarak belirlenmesi M.Başakşehir, Alanyasspor ve Beşiktaş maçlarında görev alamama riskini gündeme taşıdı. Teknik Direktör Ersun Yanal, Burak'ın milli maçta oynamasıyla ilgili olarak ise, "Milli davadan kaçmak olmaz. Oyuncularımıza bu yöne müdahale edemeyiz" sözleriyle açıkladı. Bu arada Burak'ın kasık probleminin yanı sıra arka adale sorunu yaşadığı da kaydedildi.

Yük Hugo Rodallega'da

Burak Yılmaz konusunda yaşanan olumsuz gelişme üzerine gözler Hugo Rodallega'ya çevrildi. Bordo Mavili takımın zorlu haftalarında forvetin yükü tecrübeli golcünün üzerine kalacak. Bu arada ligin dördüncü haftası tamamlandığında görev aldığı 3 müsabakada 2 kez rakip fileleri havalandırma başarısı gösteren Kolombiyalı futbolcunun taliplerine rağmen satılmama gerekçesi olarak Burak Yılmaz'ın sakatlık problemi yaşama ihtimali gösterildi.

TrabzonAjans